Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

Actie Telenet stopgezet

mei
16

Actie Telenet stopgezet

Op onze informatieavond over het trage Internet in ons bedrijvenpark mochten wij een 35 genodigden begroeten. Wij danken alle aanwezigen voor hun interesse.
Nick Vandeweyer van Telenet heeft ons in een betoog van anderhalf uur een goed inzicht gegeven van wat Telenet allemaal te bieden heeft.
Telenet had zich verbonden om bij het behalen van contracten ter waarde van € 7500,00 per maand het hele industriepark te voorzien van coax en fiber bekabeling.
In contacten met diverse collega’s hebben wij echter moeten vaststellen dat het bedrag van € 7500,00 niet realistisch is en hebben wij beslist om dit project stop te zetten.
Voor sommige onder u is er toch wel en goed vooruitzicht want wij hebben vernomen dat met de werken die in de Industrieweg aan de gang zijn , daar ook coax in de grond gestoken wordt. Dit impliceert dat de bedrijven aan de Industrieweg later dit jaar toch op Telenet kunnen overschakelen. Mochten wij hier meer informatie over krijgen zullen wij onze collega’s natuurlijk op de hoogte brengen.

About the Author:

Related Posts

Sorry, the comment form is closed at this time.