Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

Event EcoMobiliteit

dec
03

Event EcoMobiliteit

De netwerkavond omtrent EcoMobiliteit was erg boeiend.

We begonnen met een theoretisch gedeelte door prof. Messagie (VUB) waarbij we leerden dat de productie en recyclage van elektrische wagens en de energie die ze gebruiken, veel milieuvriendelijker is dan voor conventionele wagens. In deze studie werden verscheidene voorbeelden aangehaald van de belangrijkste beschikbare modellen. U kunt deze presentatie nog eens rustig nalezen via deze link.

Minstens even interessant zijn de rekentools die accountantskantoor J&J heeft ontwikkeld waarmee de fiscale verschillen berekend worden tussen conventionele en elektrische wagens. Voor alle berekende modellen werd aangetoond dat de meerprijs van de elektrische wagens werd terugbetaald op enkele jaren. U gelooft het niet? Kijk hier naar deze rekentool en overtuig uzelf.

Natuurlijk was het “uitproberen” van de elektrische en hybridewagens op de parking van café Trappisten een leuke afsluiter. Dat er nadien nog flink werd verder vergaderd hoeven we ook niet te vertellen. Zoals u ziet een boeiende avond, met dank aan de gelegenheidssponsor Trineuron, een afdeling van Emrol.

Enkele foto’s van deze netwerkavond zijn te bekijken op onze Facebookpagina.

Hopelijk mogen we u in de toekomst ook begroeten op één van onze events!

About the Author:

Related Posts

Leave a Comment!

You must be logged in to post a comment.