Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

Infoavond EcoMobiliteit

jun
05

Infoavond EcoMobiliteit

Rijden met andere energiebronnen dan benzine of diesel is dat al interessant? En wat nemen we dan: CNG – Electriciteit – Waterstof? Wij hebben een autoriteit op het vlak van EcoMobiliteit uitgenodigd om ons wegwijs te maken in deze materie.

Dr. Maarten Messagie van de VUB die deze materie al jaren aan het bestuderen is, komt ons haarfijn de economische en ecologische voor- en nadelen uitleggen. Voor personen- en bedrijfswagens en beginnen we er nu al aan of wachten we beter nog even? Op het einde van de avond kent u de antwoorden op al deze vragen.

Wij verwachten u donderdag 19 juni om 17.00 uur in Café Trappisten Westmalle.

U bent van harte uitgenodigd, maar mogen wij vragen om even uw aanwezigheid en het aantal personen te bevestigen via een mail naar events@bedrijvenparkmalle.be.  Dan zorgen wij dat iedereen comfortabel kan zitten en er genoeg versnaperingen aanwezig zijn. Deze laatste worden ons aangeboden door de firma Trineuron, een divisie van Emrol, die lithium batterijen ontwerpen die ook in wagens gebruikt kunnen worden. Voor BPM leden is de inkom gratis. Niet leden betalen 10€.

Mocht u nog vragen hebben over deze avond kunt u een mail sturen naar events@bedrijvenparkmalle.be.

About the Author:

Related Posts

Sorry, the comment form is closed at this time.