Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

Opgelet voor malafide reclamewervers

nov
01

Opgelet voor malafide reclamewervers

Beste handelaar in onze gemeente

Momenteel zijn er enkele bedrijven actief in onze gemeente die zogezegd uit naam van de gemeente Malle reclame ronselen voor een zogezegde infogids die de gemeente Malle uitbrengt. Ze doen zich vaak voor als partners van de gemeente of stellen zich voor als iemand van de communicatiedienst.

Wij vragen u om de nodige voorzichtigheid aan de dag te leggen. De gemeente Malle bereidt momenteel effectief een infobrochure voor, maar de reclamewerving hiervoor is nog niet gestart. Het gaat om de heruitgave van het bekende gidsje Wegwijs in Malle, een boekje van ongeveer 200 blz. over onze dienstverlening (en dienstverlening van externe organisaties). Wij zullen naar schatting omstreeks half november beginnen met de reclamewerving en deze gebeurt enkel en alleen door de firma Gentle nv. Hun contactpersoon is Marc Kegelaers, bij sommigen wel bekend van de reclamewerving die hij al jaren doet voor ons gemeentelijk stratenplan.

Uiteraard mag u adverteren in wat u wil, maar als u enkel geïnteresseerd zou zijn om te adverteren in de publicaties van het gemeentebestuur, dan raad ik u aan om de firma in kwestie te vragen naar een bewijsbrief. Als wij samenwerken met een firma die reclamewerving voor ons doet, bezorgen wij hen altijd een originele brief op briefpapier van de gemeente, die getekend is door burgemeester en gemeentesecretaris en het originele gemeentezegel draagt. Bedrijven die dit niet kunnen voorleggen, werken niet in onze opdracht!

 

Vriendelijke groeten

Brenda Rosiers

communicatieambtenaar

About the Author:

Related Posts

Sorry, the comment form is closed at this time.