Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

Terugblik Energieflexibiliteit

jun
19

Terugblik Energieflexibiliteit

Terugblik infosessie Energieflexibiliteit

Op 16 juni ll. verzamelden zich een tiental bedrijfsleiders van BPM in de raadzaal van het gemeentehuis voor een uiteenzetting omtrent energieflexibiliteit: dit is na minder verbruik en na een lage prijsstelling de volgende stap om de energiefactuur verder naar beneden te halen.

Het VITO (Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek) gaf een objectieve voorstelling van de energiemarkt en de ontwikkelingen die nog volop bezig zijn. Wel interessant om dit eens nader te kunnen volgen. Wat uw factuur inhoudt, hoe men kan omgaan met energie, welke de kleine onzichtbare verbruikers zijn in uw bedrijf: allemaal aspecten waar we veel te weinig bij stilstaan.

Na die algemene toelichtingen werd in de loop van de dag elk deelnemend bedrijf bezocht door de experten van VITO. Dan werd het pas echt interessant: is een verdere screening van mijn bedrijf nuttig en kan dat wat opleveren. Conclusie op het einde van de dag: 3 bedrijven gaan door met dit onderzoek, de andere hebben veel bijgeleerd maar hebben geen potentieel om aanpassingen te doen.

Opmerkelijk bij deze bijeenkomst: tussen het technische gedeelte door was deze bijeenkomst een ideaal netwerkmoment. Meerdere deelnemers hebben voor het eerst hun buren van het Bedrijvenpark ontmoet!

Bedrijven die menen dat ook zij mogelijks te winnen hebben met energieflexibiliteit mogen nog steeds vrijblijvend contact opnemen met Johan.vangrunderbeek@vito.be of manager@bedrijvenparkmalle.be

Tot ons volgende event!

About the Author:

Related Posts

Sorry, the comment form is closed at this time.