Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

Trash = Cash

sep
08

Trash = Cash

Gaan wij duurzaam om met afval en materialen?

 

Geachte collega’s,

Circulaire economie, ecodesign en industriële symbiose zijn de modewoorden van de dag, wanneer het gaat over grondstoffen, materialen en afvalstoffen.
Dure woorden, maar in feite een heel eenvoudig principe. Wanneer bedrijven elkaar beter leren kennen, ontdek je dat wat voor de ene een afvalstof is voor de andere een waardevolle alternatieve grondstof kan zijn.
Samenwerken leidt in een dergelijk geval vaak tot kostenreductie, zowel voor de producent als voor de ontvanger van het materiaal. Opvallend is dat dergelijke succesvolle symbiose vaak optreedt tussen bedrijven uit totaal verschillende sectoren. Ook ervaringsuitwisseling tussen bedrijven over uitsortering en selectieve inzameling van diverse afvalfracties, of over ecodesign kunnen uitmonden in verrassende opportuniteiten om samen met andere bedrijven collectief actie te ondernemen.

Bedrijvenpark Malle vzw kan hierin een uiterst belangrijke rol als facilitator spelen.

Donderdag 25 september om 17.00 uur
Café Trappisten Westmalle

U bent van harte uitgenodigd, maar mogen wij u vragen om u even te melden met een mail naar events@bedrijvenparkmalle.be als u komt en met hoeveel, dan kunnen wij zorgen dat iedereen comfortabel kan zitten en er genoeg versnaperingen aanwezig zijn.

Mocht u nog vragen hebben over deze avond kunt ons een mail sturen naar events@bedrijvenparkmalle.be.

Met vriendelijke groeten,
Het BPM-events team

Leden van het Bedrijvenpark Malle gratis – niet leden € 10,00

About the Author:

Related Posts

Leave a Comment!

You must be logged in to post a comment.