Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

Fatmama, bedrijfscommunicatie

fatmamaRond-150

Agentschap voor bedrijfscommunicatie

Online & offline • web • seo • marketing

 

FATMAMA BVBA

Diensten

WEBDESIGN
Bedenk even het volgende: bijna iedereen krijgt dagelijks te maken met nieuwe media. We houden ervan te communiceren en onze ervaringen te delen met de wereld.

Fatmama vormt deze ervaringen om tot een verrassend, beeldig en wondermooi resultaat dat uw leven aangenamer maakt.

Bedenk even het volgende: bijna iedereen krijgt dagelijks te maken met nieuwe media. We houden ervan te communiceren en onze ervaringen te delen met de wereld.

Wat bedoelt u? Waar verlangt u echt naar? Wij gaan op zoek naar wat oprecht belangrijk is voor u zodat we niet enkel uitvoeren wat u vraagt. Meer nog gaan we samen op zoek naar een uitmuntend antwoord op uw idee. Van grafisch ontwerp en conceptueel denken tot seo & webdesign.

Fatmama is een agency. Een puur en onversneden bureau dat graag al haar aandacht concentreert op u. Of u nu een zelfstandige ondernemer bent of een groot bedrijf.

 

Wij willen weten wat er in uw hoofd omgaat, zodat we samen het beste resultaat behalen.
SEO

Ook online wilt u gevonden worden. Een rendabele digitale campagne is mogelijk wanneer u de nodige aandacht besteedt aan de zoekmachines op internet.  Wij kunnen ervoor zorgen dat u in het kluwen van zoekmachines gevonden wordt door uw online data te optimaliseren, marketing te voeren op de zoekmachines, bezoekersgedrag te analyseren en inhoud te genereren.  Daarnaast voeren wij voor u een marktonderzoek met uitgebreide concurrentieanalyse en de daarbij horende periodieke opvolging. SEO op niveau.

Bottom line? Als uw website geen competitieve ranking heeft op Google verliest u marktdeel aan de concurrentie, elke dag opnieuw. Om te kunnen concurreren met uw website, starten veel bedrijven met pay-per-click campagnes zoals Adwords. Hoewel dit vaak kan leiden tot indrukwekkende eerste resultaten, uw betalingen aan Google zijn echter een kost die elke maand in uw winst snijdt. We houden dan nog geen rekening met stijgende klikprijzen, click fraude enz.

Contacteer Fatmama

Stuur ons een email

Like Fatmama op Facebook

Bezoek onze website